Energibesparende løsninger​

​I kontakt med dine besparelser

Optimering af elinstallationer, strømforbrug og belysning kan rumme et stort potentiale for besparelser for både private og virksomheder. For med intelligente installationer og tænd- / sluksystemer kan man sikre sig, at der ikke bruges unødig strøm. Og hvis man supplerer med lyssensorer, står der ikke lys og brænder, når alle har forladt rummet. Vi bringer dig gerne i kontakt med det besparelsespotentiale, der er i din bygning eller bolig. Kontakt os og hør mere.

Det rette lys er meget værd

Det er guld værd at have det rette lys til opgaven. Men med en belysningsoptimering fra Brandstrup El ApS kan lyset også i bogstaveligste forstand blive guld værd. For der kan være op til 10 procent at hente på denne post alene. 

Vi måler lux, vurderer arbejdspladsen og kommer med konkrete forslag til, hvor der kan hentes besparelser. I den forbindelse ser vi på tværs af vores specialer og kan tilføje bevægelsessensorer, styring og automatik, så besparelserne ikke altid afhænger af at ændre adfærd hos medarbejderne. En måling af energiforbruget over en lang periode med energianalysator kan vi også tilbyde.

Få mere at vide

​Besøg elsparefondens hjemmeside samt www.klogenergi.dk samt www.goenergi.dk for mere information om energibesparende løsninger:

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til os via vores formular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brandstrup El ApS

Kongevejen 327, 2840 Holte

CVR: 32935443


Telefon: 45 42 09 65

info@al2el.dk

Vi er medlem af​